Legler 12458 esőbot kicsi Szafari (12458)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 12458 esőbot kicsi Szafari (12458)

2 990 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa + szintetikus
Ajánlott lányoknak, fiúknak
Mérete 14 x 5 x 5 cm
Súly 0,1 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 12458 esőbot szarfari mintával, fa csörgő, hangkeltő eszköz,  játékhangszer gyerekeknek.  Ezzel a népszerű szafari mintájú fából készült esőcsinálóval utánozhatod az eső lágy hangját, miközben az átlátszó műanyag hengerből jól láthatóak a sárga akadályokon keresztül lezuhanó kis golyók, potyogás közben megmozgatják a középen forgó légcsavart.   Ez egy lenyűgöző érzékszervi játék csecsemőknek és kisbabáknak, amely vizuálisan és akusztikusan is fejleszti az észlelést és hosszan tartó játékidőt ígér.
Ez a ritmus- és hangjáték ideális gurigatható játéknak is.   A praktikus kialakításnak köszönhetően ezt az esőbotot a kisgyerekek is könnyen megfoghatják, és tökéletes játék lehet például utazás közben.
Ezt az érzékszervi játékot a Montessori oktatási módszer ihlette, és a népszerű Small foot szafari terméksorozat része.   Kiváló hatást kelt magas minőségű illusztrációival és modern színvilágával.  Small foot szafari esőbot kiemelt tulajdonságai: 
  • Fából készült esőbot átlátszó műanyag hengerrel
  • Sokoldalú felhasználás, például csörgő, ritmushangszer, hangjáték vagy nyugtató érzékszervi játék
  • Csörgő és gördülő játékként is használható babák és csecsemők számára
  • Kis golyókkal, amelyek két lyukasztott korongon keresztül potyognak le, és egy légcsavart forgatnak a henger belsejében
  • Elősegíti az akusztikus és vizuális érzékelés fejlődését
  • Kiss méretének köszönhetően könnyen megfogható a gyerekek kezében, és útközben is nagyszerű
  • Kiváló minőségű szivárvány és oroszlán illusztrációkkal a felső és alsó oldalán
 Small foot 12458 szafari esőbot termékjellemzői: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.