Legler 12252 Tojás csörgő készlet Groovy Beats (12252)

Legler 12252 Tojás csörgő készlet Groovy Beats (12252)

7 260 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 12252 Tojás csörgő készlet Groovy Beats (12252)

7 260 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Ajánlott lányoknak, fiúknak
Hossz 7 cm
Átmérő 4,5 cm
Súly 0,24 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 12252 tojás csörgő tömör fából, pasztell színekben, különböző hangokat adva. Menő ütem hangszer család része a Small foot-tól. Ezekkel a rázni való tojáscsörgőkkel kellemes hangokat tudunk elővarázsolni.   Az öt, masszív, tömör fából készült csörgőtojás mindegyike más-más hangot ad, és különféle ritmikai játékokat lehet velük játszani.   A tojások szép formájúak és könnyen megfoghatók a gyerekek számára.   A természetes fa és a modern, kontrasztos színek váltakoztatásával ezek a tojáscsörgők szép látványt nyújtanak a gyerek zenekarban.
Nagyon kedvelt választás zenepedagógusok, óvodapedagógusok számára a tojáscsörgő készlet.   Ezek az egyszerű, mégis különleges eszközök fejlesztik az akusztikus érzékelést, a ritmus- és ütemérzéket, valamint a szem-kéz koordinációt.   Ideális zenei eszközök korai zenei neveléshez!Az 5 részes tojáscsörgő szett a Small foot Groovy Beats fa játék hangszercsalád része.  Small foot Goovy Beats hangszercsaládot és a tojáscsörgő szettet bemutató videó:  Small foot Groovy Beats tojáscsörgő készlet kiemelt tulajdonságai: 
  • Öt masszív tömör fából készült tojáscsörgő rázáshoz, zörgéshez és zenéléshez.
  • Minden tojás más hangot ad ki.
  • A nagy tojások könnyen megfoghatók a gyerekek kezével.
  • Ideális korai zenei neveléshez.
  • A természetes fa és a modern, kontrasztos színek tetszetős kombinációja.
  • Gyakorolja az akusztikus érzékelést és a szem-kéz koordinációt.
  • Fejleszti a ritmus- és ütemérzéket.
Small foot 12252 tojás csörgő készlet termékjellemzői:

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.