Janod 07636 Napsütés Ukuele (J07636)

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Janod 07636 Napsütés Ukuele (J07636)

7 790 Ft
Raktáron
irány a bolt »
kreativjatek.hu
Termékleírás


A francia JANOD márka Sunshine sorozatának fából készült ukulele, tökéletes első zenei játék a gyermekek számára, amely segíti a hallás, a ritmusérzék és a zenei képességek fejlesztését. Támogatja a képzelet, a koncentráció, a kitartás és a mozgáskoordináció fejlesztését is. Az ukulele négy húrral, feszességének beállítására szolgáló gombokkal, praktikus mérettel és gyönyörű napfényes színekkel rendelkezik - a dobozban pihenő tigris - Tess és színes virágmotívumok, belsejében pedig sötétvörös mancsnyomok találhatók.
A Sunshine kollekció Afrika és Ázsia ihlette hangszerek sorozata. Gyönyörű napsütéses színeik vannak, meleg hangjuk pedig csodálatos utazási emlékeket idéz fel. A sorozat hősei a kis oroszlán Leo és a tigris Tess.
A zenés játékok megtanítanak különbséget tenni a hangok között, a ritmusérzéket, és bevezetnek a zene csodálatos világába. Játékuk felébreszti a kreativitást, javítja a memóriát, türelemre és kitartásra tanít, segít az érzelmek kifejezésében és növeli az önbizalmat. A játék és a tanulás ezen kombinációja biztosítja a gyermek átfogó fejlődését kiskorától kezdve.
Termék méretei: 53,5 x 6 x 17,5 cm

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.